Hoppa till innehåll

Gratis Keno app för android

Gratis Keno app för android

Keno är ett av svenska folkets mest uppskattade spelformer. Med dragningar varje dag och med tanke på att det är lättare att vinna på Keno jämfört med andra lottoformer så är det också många som har det som sitt favoritspel.

Men idag så behöver man inte längre besöka ett spelombud eller använda sig av Svenska Spels hemsida för att placera sitt spel. Svenska Spel erbjuder idag en app som gör det enkelt och smidigt att placera din rad, oavsett om du sitter i soffan eller är ute på språng. Appen är gratis att ladda ner och tar inte upp särskilt mycket plats.

Keno erbjuds enbart av Svenska Spel

I Sverige så erbjuds enbart Keno av Svenska Spel. Om man är ute efter bäst live casino så är det klokast att man söker sig vidare någon annanstans. Keno är ett internationellt spel och finns i flera andra europeiska länder, men går inte att hitta hos något annat spelbolag än Svenska Spel. Detta betyder i sin tur också att du behöver ladda ner Svenska Spels app för att kunna spela det på telefonen.

Appen

Svenska Spels app är bland den bästa som idag erbjuds på den svenska spelmarknaden. Företaget har verkligen lagt ner tid och resurser på att säkerställa att appen är så användarvänlig och bra som möjligt, någonting som verkligen märks när man använder sig av den.

På appen så ges du exakt samma möjligheter till att spela som om du hade använt dig av hemsidan eller om du la din rad hos ett spelbolag. Det finns till och med många som helt och hållet föredrar att spela på appen eftersom det är så enkelt. Appen är väldigt snyggt designad och fylld av roliga animationer som gör det ännu roligare när man vinner någonting.

Appen ger dig även fler möjligheter till spel på Keno

En sak som är positiv när man spelar på appen eller på hemsidan är också att man får möjlighet att spela på någonting som heter Keno Xpress. Som namnet skvallrar om så är detta en spelform där man spelar på Keno precis som vanligt, bara att dragningarna kan ske när som helst och på dina egna villkor. Om du inte vill vänta tills nästa dragning med att spela på Keno så är det bara att öppna upp Svenska Spels app för att spela när helst. Det går även att spela på Triss i appen.

Rätta direkt i appen

Appen rättar även din kenorad för dig automatiskt. Du behöver inte logga in på hemsidan eller leta efter resultatet någon annan stans, utan allt görs direkt med ett knapptryck i appen. Eventuell vinst delas sedan ut till ditt spelkonto precis som vanligt.

Använd dig av samma konto som vanligt

Men bara för att man spelar i appen så betyder inte det att man behöver registrera ett nytt konto eller att man inte har tillgång till sina pengar som man har hos Svenska Spel. Appen använder sig av precis samma kontosystem som hemsidan och du loggar enkelt och smidigt in med hjälp av Bank-ID som vanligt.